Конференция на Линукс за българи Юни 2005

публикувано от Мирчо на юни 6, 2005 в Конференции,Конференция 06.2005

Юнската конференция засега е насрочена за 18 юни (събота)19 юни (неделя) в ректората на СУ (там където се проведоха и предните две). Начален час – 13.
Надяваме се че и сега ще можем да предложим излъчване на живо на конференцията. Васил Колев отново ще се включи със сложната (и засега неразбираема за мен :)) си технология за излъчване и на marla.ludost.net ще имаме едно малко място, където ще можете да се вържете и да гледате видео в което ще участваме самите ние :). Адресът от който ще бъдат достъпни връзки към видео потоците е: http://ludost.net/linux-bg.html.
Надяваме се да успеем да пуснем някаква форма на обратна връзка така че тези които ни гледат/слушат да могат също да участват. Вероятно ще направим някоя стая в IRC или ще регистрираме един нов потребител на ICQ когото ще може на воля да наричате със странни имена, но също и да му задавате въпроси.

Ако имате предложения по провеждането на конференцията – пускайте ги тук.

Няма коментари »

Все още няма коментари. Бъди първи!

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Остави коментар

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>