Конференция на Линукс за българи Май 2005

публикувано от Мирчо на април 24, 2005 в Конференции,Конференция 05.2005

Засега не е уточнена датата за провеждане на майската конференция, като основен фактор за това е, че очакваме събитието да съвпадне с посещението на Лари Лесиг в България. Ако това стане конференцията най-вероятно ще се проведе на 16 или 17 май (падат се понеделник или вторник) в доста по-голяма зала. Надяваме се, че ще се намерят и лектори от България – все пак момчета и момичета и ние има какво да споделим. Така че очакваме предложения за теми за предстоящата конференция. Ще ни улесните много, ако изпратите кратко описание на лекцията си по начина описан тук.

Майската конференция ще се проведе на 22 май в ректората на СУ (там където се проведе и априлската). Начален час – 13. За лекцията на Лари Лесиг, която ще се проведе на 16 май, можете да прочетете повече тук.

2 коментара »

  1. Ще е хубаво да намерите преводач, за да може по-широк кръг от хора да могат да слушат. И също така, ако е през седмицата, ще е добре да е вечерта.

    Comment by Райчо — април 29, 2005 @ 12:16 am

  2. abe hora pi6ete v koi gradove sa tezi konferencii 🙂

    Comment by emanuil — май 8, 2006 @ 1:31 am

RSS feed for comments on this post.

Остави коментар

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>