Конференция в събота, 25.01.2008

публикувано от Мирчо на януари 23, 2008 в Конференции,Конференция 01.2008

В новата година влизаме освен с ново име и с нормална, съботна конференция.

Отново ще е разделена на две части – в първата, ще има една лекция за това как да защитаваме сървърите си от спам. На фона на наблюдавания спам по българските хостинг провайдъри, мисля че темата ще е интересна.

Та ето и програмата:

  • 13:00 – 14:00 – Владимир Витков (a.k.a Zeridon), ще говори за „Антиспам защита с Postfix„. Предимно техническа лекция насочена към администраторите желаещи да се защитят възможно най ефективно от спама. Ще говорим за различни
    методи и конкретни конфигурации с чиято помощ нивото на получаваният спам може да бъде намалено с над 80%. Лекцията е концентрирана около Postfix и неговата настройка, но ще бъдат засегнати и други аспекти за защита.

Следват лекциите на Riabg.org

Поради това, че все още има сняг в планините и че екипа на Еклипс в България си пада по зимни спортове, този месец няма да има лекция за Еклипс.

Лекциите отново ще бъдат излъчвани на живо, и се надяваме в най-скоро време вече да възстановим архива с предишни лекции, който е почти готов за публикуване.

Няма коментари »

Все още няма коментари. Бъди първи!

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Остави коментар

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>