Конференцията за месец април 2007

публикувано от Мирчо на април 17, 2007 в Конференции,Конференция 04.2007

Тази неделя (събота е работен ден!!!) ще се случи поредната конференция на Линукс за българи.
Няма да я правим следващата събота, защото се събират много почивни дни и много хора просто няма да ги има :).

Темите за тази конференция са:

RD Suite (http://openfmi.net/projects/rd-suite/), представена от Димитър Василев.

Какво ново във Fedora 7 и Fedora Project представено от Богомил Шопов

RIABG.org(http://riabg.org) представено от Николай Недев и Мирчо Мирев

Знам, че е единственият почивен ден за тези семици, но елате :). Ще се радвам да се видм там.

4 коментара »

 1. Приятели, това което правите е много хубаво, но според мен ще е добре да пишете и къде ще се състоят тези конференции?

  Предполагам, че и вие ще се радвате ако към тях има още по-голям интерес, но така звучи като покана само към редовните посетители?

  Comment by Веселин — април 20, 2007 @ 8:02 am

 2. Сори, моя е вината. Сега видях че си пише съвсем ясно 🙁 .

  Comment by Веселин — април 20, 2007 @ 8:05 am

 3. Още по-хубаво щеше да бъде, ако пускахте и някакъв график (поне приблизителен) коя част в колко часа започва, защото аз се интересувам само от едната тема, а трябва да дойда и да изслушам всичките. Мисля, че всички сме сериозни хора с достатъчно ограничено време… сами казвате – това ще бъде единствения почивен ден в рамките на 12 работни дни!

  Comment by Илия Горанов — април 20, 2007 @ 8:55 am

 4. Здравей,
  конференциите все още имат полуформален характер, защото се правят на доброволни начала и всеки от организаторите/лекторите намира време за да дойде и да помогне или изнесе лекция. Поради това все още не можем да дадем точен разчет на начални и крайни часове на конференциите.
  Най-общо прогарамата се случва така, както сме я записали в анонса, а всяка лекция трае между 20 и 40 мин. Може би това ще ти помогне да прецениш кога да дойдеш.
  След всяка конференция материалите – пък било то и само презентациите, в които има информация, как да се свържем с авторите – ги има тук : http://conf.linux-bg.org/fb/
  Проектът RIABG.org(http://riabg.org) има собствен сайт и там ще има информация за предстоящи събития организирани специално по темите които той засяга

  Comment by Мирчо — април 20, 2007 @ 9:19 am

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Остави коментар

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>