Теми за майската конференция (05.2005)

публикувано от Мирчо на април 24, 2005 в Конференции,Конференция 05.2005

Тук се намират темите за майската конференция (май 2005) на Линукс за българи. Подробности за конференцията – място на провеждане, дата и час можете да намерите тук.
Всеки от вас намерил интересна тема може да подготви презентация и да представи идеите си в отделна лекция на тази конференция (а и въобще на конференциите на Линукс за българи). За да ни улесните ще помоля желаещите да бъдат лекртори да опишат идеите си по начина описан тук. Можете да публикувате предложенията си като коментари към тази новина, или да ги пратите на адрес conf@linux-bg.org. На този адрес можете да ни задавате всякакви въпроси свързани с конференциите.


Богомил Шопов предложи да ни говори за отворените стандарти. Ето и описание на неговата лекция.

  • Заглавие ( тема ) : Отворени стандарти
  • Кратко представяне ( до 10 изречения ): Ще се разгледа какво е това отворен стандарт, с какво са полезни и как могат да намерят място в проекти.
  • Автор(и): Богомил Шопов
  • Тематична област: Отворен код и стандарти


Боян Николов предложи да ни запознае е програмиране на PHP в .NET

  • Заглавие ( тема ) : PHP в .NET
  • Кратко представяне ( до 10 изречения ): Ами какво да кажа 🙂 Гледах лекцията на Богомил Шопов „Писане на плъгини/ + малко РНР“ и там той разглеждаше няколко алтернативни начина за програмиране на PHP. Но не разглежда PHP в .NET С две думи имам желание да запълня този пропуск. Ако ви се струва, че темата си заслужава вниманието и ако някой вече не ме е изпреварил (бил съм само на две ваши конференции до сега и нямам представа дали някой не я е засягал темата до сега) моля уведомете ме.
  • Автор(и): Боян Николов
  • Тематична област: PHP програмиране


Очакваме също и нашият редовен лектор Никола Антонов да изнесе лекция за Shorewall (http://www.shorewall.net)

1 коментар »

  1. А дали се знае какви ще са темите на конференцията ? 🙂

    Comment by Марио Георгиев — май 18, 2005 @ 8:50 am

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Остави коментар

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>