Конференцията, която ще се проведе през април 2005

публикувано от Мирчо на март 28, 2005 в Конференции,Конференция 04.2005

Моля отбележете, че информацията подлежи на промяна. Посещавайте сайта на конференциите (този) ако смятате да дойдете на следващата. Адрес с карта на мястото има в края на тази новина.

Желаещите да изнесат лекции нека започнат да се готвят отсега. Можете да пращате предложенията си като коментари към тази новина, но по-добре ги пратете до conf@linux-bg.org. Ще ни улесните много, ако изпратите кратко описание на лекцията си по начина описан тук.

Дата: 17.04.2005

Час: 13:00

Адрес:

Френски културен институт в София, ул. „Дякон Игнатий“ 2 . Намерите ли адреса залата и пътят до нея ще бъдат подходящо означени. По долу има и карта.

За съжаление така познатата ни зала ще е заета на 17.04.2005, така че ще проведем конференцията в (или по-скоро до) центъра на нашите приятели от френският културен институт и AUF който се намира в сградата на ректората на СУ и където проведохме януарската конференция. Само че не вътре, а отвън (където е много по-широко). Ето и малко снимки за да си припомните :).

4 коментара »

  1. Ако има интерес аз мога да изнеса една лекция на тема: Учеличаване на сигурността на стандартнатните конфигурации на Apache

    Лекцията ще бъде насочена само към начинаещи 🙂

    Comment by Мариян Маринов — април 1, 2005 @ 10:52 am

  2. Мене би ми било интересно да подготвя нещо за „вирусите“ в линукс – митове и легенди. Че много се шуми по международните форуми за това, като се чува какво ли не, а в действителност в линукс имаме въже точно толкова, колкото да се застреляме в крака 😉 Ако има интерес това да го разработя – драснете някой ред на мейла.

    Comment by Николай — април 3, 2005 @ 12:17 am

  3. ще се постарая да присъствам на събитието и се надявам да чуя нещо ново

    Comment by Евгений Александров — април 15, 2005 @ 10:10 pm

  4. Бих желал да попитам след като вече съм изпуснал текущата лекция трябва ли записване за посещение на някоя от следващите лекции. Ако трябва то как става това записване.

    Comment by Николай Петков — април 17, 2005 @ 1:07 pm

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Остави коментар

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>