Конференция на 05.12.2004

публикувано от Мирчо на ноември 29, 2004 в Конференция 12.2004

Здравейте,

Както повечето от вас знаят, от известно време движим проекта, наречен „Месечни лекции на Линукс за българи“. Целта ни е да организираме всеки месец лекции, в които да се споделят актуални проблеми от света на софтуера с отворен код, Линукс, web и въобще всякакви теми, които са нови и/или интересни и някой е положил усилията да подготви необходимите материали за да ги представи пред публика.

Известно време имахме проблем с намирането на зала с определените от нас критерии (да е в центъра/достъпност/, да е за около 40 души/вместимост/). Но както знаем, който чака, дочаква. Ние дочакахме да получим едно прекрасно предложение от Френския културен център, който ни помогна със зали в самия център и/или в ректората на Софийски университет. Вероятно в дългосрочен план ще ползваме залата в СУ.

Засега обаче обявяваме тържествено първата ни лекция. Тя ще се проведе на 05.12.2004 (неделя) от 10 часа сутринта в конферентната зала на Френския културен център. Темите приблизително са (скоро ще имаме и точните заглавия):

  1. Мирчо Мирев – лекция за разделяне на слоевете на уеб приложение откъм клиентската страна (XHTML/CSS/JavaScript)
  2. Антони Райжеков – проектът „MEDIABOX“.
  3. К. Раев – нови идеи и предложения при уеб презентациите
  4. Димитър Шиячки и Co. – проект ‘OpenFMI’.

За да улесним провеждането на лекцията и за да имаме приблизителни представи колко души ще се появят (колкото и да е голямо n – вместимост на залата в души – то е крайно, т.е. залата не би трябвало да побере n+1 души), моля пуснете по едно писмо на адрес conf@linux-bg.org с тема (subject) „Смятам да посетя лекцията в неделя 05.12.2004“.

Очаквайте скоро и повече информация.

Карта на месположението на Френския културен център можете да видите тук.

Няма коментари »

Все още няма коментари. Бъди първи!

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Остави коментар

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>